post@catena.no
+47 22 80 42 60

Skal levere evakueringslys til norske riksveitunneler – starter i Nordland

Catena har signert en kontrakt verdt 25 millioner kroner med Statens vegvesen på levering av evakueringslys-armaturer til tunneler over hele landet. Arbeidet starter med 12 tunneler i Nordland fra Fauske og nordover.

Tunneloppgraderingen av norske tunneler koster både tid og penger, og det har ikke gått så fort som mange kunne håpet på.

Som et såkalt […]


Spesialslukker for brann i Lithium-ion batterier og kjemikalier samt branner med høy temperatur

Nytt patent. NATO stock number. Markedets mest effektive brannslukker for brann i kjøretøy og annet utstyr som inneholder Lithium-ion batterier. Kjøler raskt ned branner som igjen hindrer selv-antenning etter slukking. Vanntåke med F-500 tilsetning. Miljøvennlig. Kan erstatte Co2 og pulver apparater. Begrenser behovet for renovering av området etter bruk. Versjoner for frostfri lagring og ikke […]


ORION LED nødlys/ rømningslys / ledelys for bygg, anlegg, samferdsel, industri, e-verk og tilfluktsrom

ORION LED nødlys

 

Lyser med og uten spenning. 3 timer batteritid. 7W effekt. IP65. Piktogram medfølger for visning av rømningsvei. Halogenfri. Syrefaste skruer.

 

Link til datablad (ORION LED nødlys)


Catena Sicuro-E rømningslys for vegtunnel, industri, e-verk og tilfluktsrom

Catena Sicuro-E er en helt nytt IP69K rømningslys for vegtunnel, i samme familie som våre IP69K Sicuro-P LED armaturer for midlertidig belysning i vegtunnel.
Bakgrunnen for å lansere et nytt frittstående rømningslys er det store antallet med eldre tunneler som venter på oppgradering; svært mange av disse mangler sentral UPS. Som avbøtende tiltak vil […]


Catena Senza. Sound Power telefon for industri: e-verk og tilfluktsrom

«Sound Power» telefon Catena Senza. Ingen sentral, ingen strømforsyning, kun kabel.

«Sound Power» teknologien er svært velegnet der man ønsker et enkelt telefonsystem med maksimal driftssikkerhet, enten det er midlertidig eller permanent. Det fungerer når alt annet er ute av drift. Typiske bruksområder er som driftstelefon for Everk, internkommunikasjon på skip, nødtelefon i skianlegg, midlertidig […]


Factem. Ny leverandør av Sound Power intercom for industri, forsvar, e-verk og tilfluktsrom

For å komplettere våre leveranser innenfor telekommunikasjon, har vi knyttet til oss Factem, leverandør av Sound Power Intercom systemer.


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61