post@catena.no
+47 22 80 42 60

Catena Senza. Sound Power telefon for industri: e-verk og tilfluktsrom

«Sound Power» telefon Catena Senza. Ingen sentral, ingen strømforsyning, kun kabel.

«Sound Power» teknologien er svært velegnet der man ønsker et enkelt telefonsystem med maksimal driftssikkerhet, enten det er midlertidig eller permanent. Det fungerer når alt annet er ute av drift. Typiske bruksområder er som driftstelefon for Everk, internkommunikasjon på skip, nødtelefon i skianlegg, midlertidig samband under driving av tunneler og ellers alle steder med krav til en enkel, pålitelig og robust kommunikasjon.

Catena Senza drives av energien i stemmen og oppkall gjøres manuelt ved å dreie på generatorhjulet i front på telefonen. Selve linja er et enkelt trådpar der lengde avgjøres av kvalitet og tverrsnitt på leder. 10Km er ikke noe problem med 0.6mm leder; med riktig kabel kan man gå opptil 25Km. Telefonen er vann- og støvtett (IP66), den kan leveres med boks i GRP eller aluminium, i ulike farger og med ulike typer symbol på dør.

Catena Senza er en Sound Power telefon beregnet for industri og energiverk. Den er vanntett og støvtett (IP65) og kan plasseres frittstående hvor det måtte passe. Sound Power teknologien trenger ikke driftspenning, telefonen drives av energien i talen og er dermed den enkleste og sikreste teknologi for kommunikasjon som finnes.

Datablad Catena Senza

 

Bruksområder:
industri, energiverk, tunnel, tilfluktsrom


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61