post@catena.no
+47 22 80 42 60

Catena a.s ble etablert i 2005 av Odd Wiik og Inge Saltvoll som fremdeles eier og driver selskapet. Vi startet med import og distribusjon av produkter for tele- og datakommunikasjon som forretningsmodell, basert på opparbeidede kunder og leverandører gjennom Petrovest, Bailey Norge og Profitek. I dag er dette et bredt utvalg av produkter fra anerkjente leverandører som Insys, Acksys, Etic Telecom, Extek, Lancom, Tempo, Greenlee og J&R. Vi bistår også med løsningsforslag, konfigurasjon og idriftsettelse.

Ett av produktene vi hadde med oss fra begynnelsen var TufTel nødtelefoner for vegtunnel og vi bestemte oss raskt for å utvide dette med nødskap, designet av Catena og produsert i Norge. I dag er dette et eget område og omfatter analoge og IP-baserte nødtelefonsystemer, brannskap, nødskap, nødkiosker, dører og LED innvendig belyste skilt. Vi er blant de ledende i Norge på dette noe spesielle feltet feltet og kan levere ferdige løsninger der vi også deltar ved idriftsettelse.

Vårt tredje forretningsområde er belysning basert på LED teknologi, noe vi begynte med i 2009. Dette er basert på et nært samarbeid med produsenter i Europa, Asia, USA og Canada der både produkter og leverandører er valgt ut både i samråd med våre kunder og ut fra våre egne erfaringer fra vei og industri. Typiske bruksområder er innen industri, som gatelys, i tunneler, langs turløyper, innen havbruk, i større bygg som lagerhaller og i kjøpesenter.
Parallelt med dette utvikler vi og produserer egne industrielle LED armaturer i Norge, noe som utvides fortløpende i takt med markedet.


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61