post@catena.no
+47 22 80 42 60

Catena Sicuro-E rømningslys for vegtunnel, industri, e-verk og tilfluktsrom

Catena Sicuro-E er en helt nytt IP69K rømningslys for vegtunnel, i samme familie som våre IP69K Sicuro-P LED armaturer for midlertidig belysning i vegtunnel.
Bakgrunnen for å lansere et nytt frittstående rømningslys er det store antallet med eldre tunneler som venter på oppgradering; svært mange av disse mangler sentral UPS. Som avbøtende tiltak vil Sicuro-E med innebygget batteri være en enkel og prisgunstig løsning. Sicuro-E kan også leveres uten batteri, beregnet for å kunne erstatte eksisterende rømningslys der tunnelen har lokal UPS. I tilfluktsrom er kravet til batteritid 6 timer og dette tilbyr som en versjon av Sicuro-E

Se lenker til datablad under bildet
rømningslys_led_for_veg_tunnel

 

Catena Sicuro-E leveres med hurtigklammer for montering på plan overflate, som opsjon kan det leveres syrefast brakett for montering på fjellbolt, gjengestag eller rør. Braketten kan også leveres med koblingsboks. Kan leveres som komplett pluggbart system med prefabrikerte kabler.
Løsningen gir en enkel installasjon og gjør at rømningslyset kan gjenbrukes på en enkel måte.

Sicuro-E er støvtett og vanntett, det kan spyles med varmtvann (IP69K) og er produsert i meget solid materiale. Rømningslyset har en godt synlig grønn LED som viser status på batteri.

Sicuro-E kan brukes både som rømningslys og evakueringslys; som rømningslys med en lysintensitet på ca. 550lm og som evakueringslys med lysintensitet på ca. 2800lm. Armaturet møter kravene i NS-EN 16276:2013 både i minimum lysintensitet for gående og for maksimal lysintensitet for bilfører innen en sektor på 2×15 grader.

I tilfluktsrom er kravet til batteritid 6 timer og dette tilbyr som en versjon av Sicuro-E.

Last ned datablad og spesifikasjoner/løsninger for Rømningslys for vegtunnel Catena_Sicuro-E

Se her for mer om midlertidig belysning


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61