post@catena.no
+47 22 80 42 60

AirScout. Automatisk WiFi test system

AirScout er helautomatisk WiFi test, som ikke bare tester signalstyrke, men også tar hensyn til interference og congestion, og tester nettverket for optimal plassering av access point. Resultatene blir servert i lettleselige fargekart, som gjør dokumentasjon superenkelt!

Airscout WiFi testMens andre testverktøy krever at man går over hele lokalet med PC og måler, og kun får målt signalstyrke, er AirScout et “hands off” testverktøy. Sett ut master og klientene, og la systemet gjøre testen. Resultatene får man ut i et kart over bygget, på en lettlest måte. Systemet foreslår selv optimal plassering av access point, eventuellt innsetting av flere, og valg av channel. I tillegg viser rapporten også hvordan nettet vil fungere med forskjellige båndbreddekrevende applikasjoner, så man kan dokumentere ovenfor kunden.

Med et slikt verktøy er det lett å planlegge nye installasjoner, samt å feilsøke på eksisterende, og komme med forslag til utbedringer. Rapportene kan brukes ovenfor både oppdragsgiver og sluttkunde, da de er lettleselige, og gir et bra bilde av hvordan nettverket fungerte da testen ble kjørt.

AirScout software kommer i to versjoner, beregnet for forskjellige markeder: bedrift og privat, og kan kjøre opptil 30 klienter samtidig på en test.

Airscout WiFi test datasheet


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61