post@catena.no
+47 22 80 42 60

WLAN og LAN management software fra Lancom

WLAN og LAN management og monitor software for enkelt oppsett og overvåking av nettverk.

For og gjøre jobben enklere for deg, leverer Lancom med software for konfigurering og monitorering av sine produkter. Med denne softtware’n for WLAN og LAN management kan man gjøre alt av konfigurasjon på produktene, på en enkel, intuitiv måte.

 

LANconfig: for enkelt oppsett, med en setup wizard, for alt fra en enkel switch, til omfattende, store nettverk. LANconfig detekterer automatisk nye enheter på nettet, og legger til i listen over enheter. Denne kan kjøres både over IP, og også over ISDN, og har en innebygget hjelp funksjon. Man kan også, ved hjelp av en innebygget gruppefunksjon, gjøre configurering på flere enheter samtidig, og også oppgradere firmware på en hel gSNMP LAN management softwareruppe.

 

LANmonitor: SNMP basert system for real time overvåking av nettverk. Denne programvaren støtter ikke bare Lancom-produkter, men alle SNMP enheter på nettverket. LANmonitor viser, på en oversiktlig måte, status på alle enhetene, og det er lett å lese ut interessante data om enhetene, som feks overføringshastigheter, og å se på protokoller og IP adresser på nettverket. Man får enkelt tilgang til feks firewall events, logging av trafikkmønstre, samt andre logger, som gjør er viktig både med tanke på overvåking og feilsøking på nettet.

 

WLAN management softwareWLANmonitor: Selv om WLAN monitorering også er inkludert i LANmonitor, er dette en programvare som er spesialtilpasset WLAN, og har en rekke tilleggsfunksjoner for oppsett og drifting av den trådløse delen av nettverket. WLAN management softwareMan får både fine oversikter over nettverkets status generelt, og også detaljerte data om hvert enkelt access point, og klientene som er logget inn. Man kan her dele inn access points i grupper, for eksempel etter bygninger, avdelinger, eller på spesifikke lokasjoner, for lettere å ha oversikten. Programmet gir deg enkelt tilgang på interessante data som signalstyrke, IP adresser og datarater, i tillegg til dyptgående informasjon på hver node, samt muligheten til å endre sikkerhetsinnstillinger for samtlige WLAN enheter, med ett enkelt tastetrykk.

Les mer om, og last ned, Lancom sine softwareløsninger her.

 


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61