post@catena.no
+47 22 80 42 60

WLAN Access Point for innendørs bruk. AP serien

WLAN Access Point for innebruk med opptil 450Mbit/s, med dual Wireless interface!

 

WLAN Access Point for industrielt brukLancom har et bredt utvalg av WLAN Access Point for bedriftsmarkedet. Det finnes en rekke funksjoner og opsjoner til disse produktene, som gjør de til veldig fleksible, lette å administrere, og samtidig til veldig driftssikre løsninger.

Access Point som støtter Dual Wireless kan kjøre både på 2,4GHz og 5GHz samtidig, og flere av variantene støtter 3*3 MIMO teknologi, som gjør det lettere å utnytte båndbredden bedre. Enhetene har en funksjon som kjører en spektral scan, som gjør det lettere å feilsøke, og å kunne velge kanaler som er ledige, for å unngå forstyrrelser fra andre WLAN i nærheten. WLAN access point for innendørs brukMulti-SSID og VLAN støtte gjør at man kan dele inn i user groups, for å holde brukergrupper adskilt fra hverandre. Noen av enhetene har eksterne antenner som opsjon, noe som gjør det lettere å få bra dekning i et langt større og komplekst område, enn med enheter med innebygget antenne.

Enhetene har støtte for en rekke sikkerhetsfunksjoner som IEEE 802.1x, WPA, WPA2, WEP64/128/152, access control lists, VLAN, i tillegg til mange andre funksjoner som feks Fast roaming, IGMP og QoS. De kan også tilby User Hotspot som opsjon, som gjør det enkelt, og trygt, å tilby gjester et login til det trådløse nettverket.

Både Fast ethernet (100Base-TX) og Gigabit ethernet kan leveres på LAN siden på dissen WLAN AP’ene, og noen enheter leveres også i industriell kapsling, støv tette, og med temp spec på -20C – +50C.

Software fra Lancom gjør oppsett og administrasjon under drift til en enkel sak. Les mer om software fra Lancom.


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61