post@catena.no
+47 22 80 42 60

VPN router med sikkerhetssertifisering

VPN router med sikkerhetssertifisering for kritiske systemer. CC EAL4+ sertifisert.

VPN router med CC EAL4+ sikkerhetssertifikat.VPN router med CC EAL4+ sikkerhetssertifikat.Denne serien med sikkerhetssertifiserte VPN routere, er utviklet med tanke på kritiske systemer, for å skulle motstå cyber attacks. Produktserien er testet og godkjent av standardiserings organisasjonen Common Criteria (CC) etter deres standard EAL4+.

For å få denne godkjenningen, er det en rekke krav produktene må oppfylle, med tanke på sikkerhet. Routerne kjører på Lancom’s eget operativsystem, for å gjøre hacking vanskeligere, og det er ingen backdoor, som mange andre produsenter har, da gjerne i form av et “master password” til enheten. Produktene støtter funksjoner som IPsec, IKE, firewall packet filtering, IP routing, RIPv2 og SSHv2, for å nevne noe. I tillegg har produktene i denne serien flere mulige interface, som ADSL, fiber ethernet porter, og 3G/4G. Også dette er et ledd i sikkerhetssertifiseringen.

Produktserien med sikkerhetssertifiserte VPN routere dekker både VPN servere/concetrators, men også “vanlige” VPN routere. VPN serverne kan håndtere hele 1000 samtidige VPN tilkoblinger, er for 19″ rack montering, og støtter funksjoner som ARF og WAN load balacing, i tillegg til tidligere nevnte funksjoner som inngår i sikkerhetssertifiseringen. Serverne kommer i to forskjellige varianter; en med 4*1 Gigabit ethernet på WAN siden, og en annen med 4 analoge linjer på WAN siden.

VPN routerne i denne serien kan leveres med to forskjellige WAN interface. Noen enheter leveres med 5*1 Gigabit ethernet, og noen med 4*1 Gigabit ethernet. Som opsjon på noen av produktene, er WAN modem med 24Mbit/s ADSL2+ interface, mens andre kan leveres med 3G eller 4G router som WAN interface. Felles for alle routerne er støtte for ARF og WAN load balancing, støtte for inntil 5 samtidige VPN termineringer, i tillegg til tidligere nevnte sikkerhetsfunksjoner.

Software fra Lancom gjør oppsett og administrasjon under drift til en enkel sak. Les mer om software fra Lancom.

 


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61