post@catena.no
+47 22 80 42 60

Gateways og VPN routere fra Lancom

Gateways og VPN routere med mange opsjoner – Gigabit, WLAN og DSL!

Gateways og VPN routere fra LancomLancom produserer gateways og VPN routere beregnet for bedriftsmarkedet. De har et stort spekter, og mange opsjoner, som gjør det mulig å dekke de fleste behov. VPN routerne støtter IPSec, og da fra 5 samtidige VPN IPSec kanaler, og oppover til etpar hundre, avhengig av hvilken enhet man velger. Dette dekker alt fra små bedrifter, til større organisasjoner.

Gateways og VPN routere fra LancomGigabit Ethernet er også tilgjengelig på endel modeller. Noen switcher har ADSL for WAN tilkoblinger, og noen modeller støtter begge deler. For økt oppetid, kan noen av modellene bestykkes med et 3G modem via en USB port, for redundans, dersom den trådbundne tilkoblingen skulle falle ut.

Serien omfatter også enheter med WLAN, og også en enhet med fiberoptisk port.

Mulighetene for å ha flere interface, dvs redundant internet tilkobling, samt at endel av produktene støtter VRRP, gjør dette til produkter som er driftssikre. I tillegg har mange av de sikkerhetsfunksjoner som stateful-inspection firewall, og støtte for VPN.

Lancom leverer også VPN konsentratorer, for større organisasjoner, som har mange eksterne VPN klienter. Funksjoner som VRRP og Load Balancing, Advanced Routing & Forwarding med opptil 256VLAN og flere Gigabit Ethernet tilkoblinger, gjør disse til funksjonible produkter.

Software fra Lancom gjør oppsett og administrasjon under drift til en enkel sak. Les mer om software fra Lancom.


Kontakt oss
Catena a.s
Jernkroken 18
N-0976 OSLO

Tlf : +47 22 80 42 60
Fax : +47 22 80 42 61